Blocket konto gratis

ditt blocket konto. Det är superenkelt att skapa ett Schibsted-konto. Inspireras när du vill. Sök efter bra saker i län, kommuner eller stadsdelar. Så här skapar du ditt konto. Ladda ner appen idag för att köpa och sälja begagnat, second hand eller nytt. I detta mail finns en länk som du behöver klicka på för att bekräfta din e-postadress. Schibsted-kontos personuppgiftshantering sker också i enlighet med PUL. Vilka uppgifter sparar ni om mig? På datorn och mobilsajten: Klicka här. I våra appar gör du på nedan sätt: Klicka på Logga in längst ned i det högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet. Fynda kvalitetssaker: - Ta med dig Blocket överallt. Kolla sedan din inkorg där du ska ha fått ett mail från oss på Blocket. Tryck hjärta när du hittar något du gillar för att spara annonsen eller skapa en bevakning på sökningen. De erbjuder en inloggningslösning som har tagits fram för att säkerställa en enkel och trygg gemensam inloggningslösning för våra användare. Dessa uppgifter består framför allt av inloggningsuppgifter samt de övriga uppgifter som du som användare anger i ditt Schibsted-konto. Betala din annons direkt från appen - Börja lägg in annonsen i appen, ta till exempel en bild och börja skriv annonstexten i mobilen och gör sedan klart annonsen på datorn. Här kan du läsa mer till om vilka personuppgifter som Schibsted-konto samlar in och i vilka syften de behandlas. Du behöver skapa ett Schibsted-konto med samma e-postadress som du har på Blocket Jobb.

Ta en bild och lägg enkelt in en annons direkt i appen. Du kan nu logga in på ditt nyskapade konto. Kontakta kundservice via mhcsv, glömt lösenordForgot Passwor" i våra villkor framgår vilka typer av personuppgifter som Blocket Jobb samlar in och i vilka syften de behandlas. Ditt Schibstedkonto är nu skapat, ex, läs mer om funktionerna i kontot. När du är skapat ett Schibstedkonto och är inloggad på ditt det får du möjligheten att nyttja många smarta funktioner hos oss. Har du konto på flera sajter som använder Schibstedkonto. Omni eller Viktklubb behöver du bara komma ihåg ett enda lösenord framöver. Få pushnotiser så fort någon svarar på din annons eller på ditt meddelande. Denna inloggningslösning ger dig möjligheten att skapa ett så kallat Schibstedtkonto.

Sveriges största köp- och säljmarknad.Bilar, båtar, möbler, lägenheter, fritidsboende, kläder skor, tjänster.m.Det är väldigt enkelt att logga in på ditt Schibsted- konto.När du väl är inloggad.

Blocket konto gratis, Google plays presentkort

Aftonbladet, med appen har du med dig Blocket i mobilen överallt. Blocket i mobilen ger dig möjlighet att köpa och sälja begagnade blocket blocket saker snabbare och söka smartare efter fynd. Kolla sedan inkorgen i din mail. Fakturor och företagsinformation, läs våra villkor här, om du redan har ett Schibstedkonto för den epostadress som du har på Blocket Jobb så använder du lösenordet som du använder för Schibstedkonto sedan tidigare när du loggar.

Få pushnotiser på saker du bevakar eller när någon svarar på din annons och lägg enkelt in annonser direkt genom appen.Här köps och säljs alltifrån möbelklassiker och bilar till elektronik och märkeskläder i hela landet.Lycka till med dina fynd och försäljningar!

I Schibsted-konto hanteras också personuppgifter om dig.

Blocket får du möjligheten att nyttja många smarta funktioner hos oss som underlättar för dig när du använder våra tjänster.
Klicka sedan på Skapa konto.
Fyll i den e-postadress som du vill koppla till ditt konto samt ett lösenord.

Kolla sedan din inkorg där du ska ha fått ett mail från oss.
I detta mail finns en länk som du behöver klicka på för att bekräfta din e-postadress.
Blocket i mobilen ger dig möjlighet att köpa och sälja begagnade saker snabbare och söka smartare efter fynd.

Blocket möts 5 miljoner användare varje vecka.
Här köps och säljs alltifrån möbelklassiker och bilar till elektronik och märkeskläder i hela landet.
Blocket konto, ekonomi: övrigt.