Häst spel på pc

man enbart behöver begränsa sig till ett alternativ. Star Stable är ett spel som många rekommenderar på grund av den stora serien. I hästspel där tävlingar finns tillgängliga, kan man även lära sig hur man ska tänka, hur hästen bör vara förberedd och hur man räknar galoppsteg mellan eventuella hinder. Varje kort har också en aktiveringskod som sätter hästen i barnets virtuella stabilt, där hon kan spela, brudgum, tåg och mata den. Vissa spel går ut på att sköta om, träna och tävla sina hästar, medan andra fokuserar på uppfödning och avel. Spelet är inte gratis och kostar 23 dollar per. Spel på nätet, trenden just nu är att skapa hästspel på nätet som är helt onlinebaserade. Upp till sex personer kan spela, och spelet passar barn i åldrarna 5 och uppåt. Bella Sara spel är inriktade mot unga flickor, men pojkar kan njuta av att spela också. Vilket spel som passar just dig eller ditt barn, är väldigt individuellt och beror på det egna intresset. När man ser till hästspel finns det mycket bra information och erfarenhet att hämta, som man sedan kan använda sig av i det riktiga stallivet. Handla om hur man kratsar hästens hovar, till hur avel eller tävlingar fungerar från början till slut. På Pony Island träffar du andra ponnyägare och ni kan interagera och samarbeta. Spelet har en spinner, 10 hopp, fyra ombord pop - ups, 24 tokens, instruktioner och sex häst stycken spel.

Bella, spectacular Jumping Game p Börja här gratis online häst spel på pc spel genom att välja bland fyra nivåer namnges för häst spel på pc hästar. Det kan passa för barn från. Långt ifrån, ride Pan Vision detta är det allra populäraste hästspelet som finns att få tag på till datorn. Bellas Memory Matcha Speltest minnena av barn och vuxna i alla åldrar.


Häst spel på pc, Presentkort gekås

Så finns det present även en hel del hästspel att hämta till IOS eller Android. Bella Sara spel introducera unga hästälskare till en värld med vackra hästar på samlarkort och inspirerande virtuella landskap. Här är en onlineversion av det populära spelet Star Stable.

Det kan vara svårt för små barn att förstå.

Följ med A nnika, hennes tama isbjörnsunge Shiver och Brietta, en vacker flygande häst, på ett fantastiskt äventyr för att leta efter den magiska ljustrollstaven det enda som kan bryta förtrollningen!
Spela roliga spel och lös kluriga pussel under er resa genom fyra förtrollade världar på jakt efter ledtrådar.

1 Star Stable Det absolut bästa hästspelet online till.
Otroligt bra grafik, en fantastisk berättelse och mycket roligt.

Man blir helt enkelt beroende av spelet.
Läs mer 2 Nancy Drew The Secret of Shadow Ranch Secret of Shadow Ranch är ett riktigt bra äventyrshästspel, men tyvärr är den bara på engelska.
Satsa på vilken häst du tror kommer att vinna i hästloppet!