Lördagens lotto

Aneby En man har hotat en kvinnlig anställd i en butik i centrala Aneby. En man krossade fönster och satte upp nazipropaganda på fasaden. På tisdagskvällen uppmärksammades detta när tidningen Dagens Industri delade ut pris till årets Gaseller. Vi får vara nöjda med resultatet, säger räddningschef Bertil Fång som berättar att ett 30-tal brandmän fanns på plats under tisdagskvällen. GS75 på söndag på Axevalla. Ett av dem förläggs varje år på landsbygden. Inbrott och översvämning På måndagsmorgonen upptäcktes det att någon brutit sig in i Ängarydsskolan under helgen. En man stack ner en annan man. Förvaltningsrättens inhibitionsbeslut från den 21 december 2016 upphör därmed att gälla. Vid behov bereds ännu en gymnastiksal åt asylsökande Länsstyrelsen fortsätter sin inventering bland länets kommuner efter lokaler lämpliga som akutboende för asylsökande. Annorlunda husinvigning mitt ute i skogen I lördagseftermiddag handlade det om en annorlunda husinvigning i skogarna plantagen mellan Boet och Ödeshög. Dagens andra trafikolycka på Norra Storgatan - påkörd cyklist fördes till sjukhus En trafikolycka inträffade vid.45 på Norra Storgatan i Tranås. Några få gynnas till ett allt för högt pris, menar Per Milberg. taif har fått en smakstart i hockeyn Alletta. Pop i Gapet ger eko ända till Afrika I dag, fredag, och i morgon, lördag, kommer tranåsborna och tillresande bjudas på massor av musik i Stadshusparken. Polisen beslagtog alkohol från ungdomar Polisen beslagtog en mängd alkohol från ungdomar som uppträdde berusat i centrala Tranås under natten mellan fredag och lördag. På måndagen var det boksläpp i hans sommarboende i Sommen. Det står klart sedan Tidningsstatistik presenterat 2010 års upplagesiffror. Han uppmanar att tranåsborna ska vara försiktiga med vem de släpper in i sina hem. Företagsidé på landet vann pris Erica Sortodden Williams företagsidé att med hjälp av djur och natur få människor med missbruksproblem och andra diagnoser att må bättre visade sig vara så bra att hon vann första pris. Där hade grannar hört hur en brandvarnare började ljuda, och det var röklukt i trappuppgången. Lägger man mindre pengar har man som regel skjutit nödvändigt underhåll framför sig, och restaurangen ser ut som ett exempel på tidstypisk interiör från 1978. Enligt Ystads Allehanda avskedades han på grund av meningsskiljaktigheter med sångaren Kenneth Wahlberg.

Den kvartett som stoppades på riksväg 32 i Boxholm. Därav namnet på evenemanget" misstänkt förhördes och släpptes Vid 14tiden i går. Drog upp röding på över 5 kilo. Gott om gnagare i Ekmarkspark Stora råttor har setts i Ekmarkspark vid flera tillfällen de bauhaus homes senaste veckorna. Greps en man på Säbyvägen, då blev det klart att Henrik Bjarnbäck blir ny rektor vid Ängarydsskolan. Katten är nu omhändertagen och bor på ett djurpensionat i Jönköping i väntan på att ägaren ska höra av sig.

Lördagsgodis - En tursam mix med flera miljonchanser.Spela på Lotto med Joker och Keno på lördagens dragningar och skrapa en Triss.Vecka 11 jackpot PÅ V75!


Har någon sett Jemma, tjuvar greps i Tranås Två personer anhölls natten till onsdag. Bromsprov orsakade utryckning Räddningstjänsten larmades till trafikplatsen mellan Katarp och Säby. Tåg evakueras mellan Frinnaryd och Gripenberg Ett X2000tåg gick på onsdagsmorgonen sönder på sträckan StockholmMalmö. Enligt uppgifter töm spel nordicbet pekas riskkapitalbolaget Triton ut som köpare. På riksväg 32, det här är något som räddningschef Bertil Fång ser som högst olämpligt.

Bandytjejer hyllades efter bragden i SM Tranås BoIS F 17-lag i bandy stod i blickpunkten när kommunfullmäktige sammanträdde i Stadshuset måndags kväll.

Lite av det som händer i sport- och spelväg i veckan V75 på lördag på Mantorptravet med Jackpot och.
Kjell P Dahlströms Minne.

Här presenterar vi den rätta raden till V75 från lördagens lopp.
Vi har även många andra resultat från ATG.

Varje fredag på Facebook kan du ta del av Anders Limpars tankar inför lördagens Stryktipset.
Välkommen till TKs spel Butiken i Norrköping som.l.a i December -09 kammade hem 12,1 miljoner på ett V75 andelsspel, vilket gav varje andels köpar.
Dansbandet Vikingarna har under 2017 turnerat runt i Sverige och spelat upp till dans.